Vad kostar en hemsida?

Priset för en hemsida kan variera ganska mycket beroende på vilka funktioner som efterfrågas och hur mycket innehåll som ska presenteras. En avancerad webbshop med många funktioner kostar mer än en enkel sida som fungerar som presentation för ett företag. Därför har vi olika paket och tilläggstjänster. På så sätt kan du välja precis de funktioner du behöver. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta OssFå Offert

våra mest populära paket

Några vanliga faktorer som påverkar det fasta priset för en hemsida

Här har vi listat några av de vanligaste faktorerna som påverkar priset för utformningen av en hemsida.

Antalet undersidor

Varje hemsida sida har ett antal olika undersidor. Dessa kan vara sådana som Hem, Tjänster, Om oss, Kontakta oss etc. Du bestämmer själv hur många undersidor du vill ha. Antalet kan variera från bara 3-4 stycken till över ett hundratal. Hur många du behöver beror helt och hållet på vilken typ av hemsida du har, dina syften med den och vilka besökarna är.

 

Webbdesign – färdig mall eller unik webbproduktion?

Att utgå från en färdig mall och bara fylla på med innehåll drar givetvis ner produktionspriset. Vi på Webto webbyrå anser dock att det allra bästa är en unik webbdesign som utformas från grunden för att passa kundens syfte med sidan. Visst kan färdiga mallar fungera, men de passar inte alla företag. Det lilla extra det kostar att skapa en unik hemsida från grunden lönar sig oftast flera gånger om. Du får något unikt som gör att du sticker ut från mängden, och dina kunder möts av en professionell sida som utstrålar kunnighet. Därmed kommer de också lita på ditt företag. För att du ska få ett så bra resultat som möjligt måste du därför fråga webbyrån som gör din hemsida hur designarbetet går till. Skapas sidan från grunden eller görs den från en färdig mall?

 

Flera språk på hemsidan

Har du en verksamhet där du möter många utländska kunder? I så fall är det en bra att ha en sida där besökaren kan välja språk, som exempelvis svenska eller engelska. Vi hjälper dig med både översättning och teknisk implementering.

 

Avancerade unika funktioner

Letar du efter unika funktioner för särskilda syften? Inga problem, vi fixar det med! Beskriv lite mer ingående vad du vill ha för funktioner på din sida så ger vi dig ett fast pris på det.

 

Fotograf

Texten på din hemsida är viktig, men nästan ännu viktigare är att ha snygga bilder. Bilderna är ofta det första besökare lägger märke till när de kommer in på din sida. De visuella inslagen får kunderna att minnas dig och ger dem en känslomässig koppling till ditt företag. Med bilder kan man också skapa stämning. Vi rekommenderar därför riktiga bilder för att beskriva din verksamhet. Vilken känsla vill du förmedla på din sida? Beskriv dina idéer för oss och vi ser till att du får rätt bilder!

 

Nyhetsbrev

Genom att skicka ut nyhetsbrev kan du fortsätta kommunicera med dina kunder och satsa på mersälj. Förutom praktiska lösningar kring insamling av e-postadresser skapar vi även en snygg design på ditt nyhetsbrev.

 

Copywriting

Har du svårt att hitta rätt ord för att beskriva din verksamhet? Vi kan hjälpa dig ta fram bra texter som både är lockande och lättlästa. Tala om vad dina texter ska innehålla så utformar vi dem åt dig. Då kan du också få texter som bättre lämpar sig för sökningar.

Prata med oss och ge oss en bild av din affärsidé, sedan skriver vi!

 

Webbshop

En webbshop kan fungera bra både som komplement till en fysisk butik men också som en fristående verksamhet. Vi kan det tekniska som krävs för en perfekt webbshop och hjälper dig att komma igång med din online-försäljning!

 

Val av hosting (webbhotell)

Hosting eller webbhotell innebär oftast en fast månadskostnad för ditt företag. Vi erbjuder snabba servrar i Sverige som minimerar laddningstiden, vilket ökar antalet konverteringar till nya affärer. Om du redan har ett webbhotell men upplever din hemsida som alltför långsam kan det vara värt att överväga en flytt i samband med att du skapar din nya hemsida. Vi kan detta också och hjälper dig så att du blir nöjd!

Kontakta OssFå Offert

Söker du Nya Idéer som kan utveckla din verksamhet?

Kontakta Oss

BESÖKSADRESS

Webto Webbyrå
Ribbings väg 43
192 52 Sollentuna

Bli Uppringd

15 + 11 =