Integritetspolicy

Vi är måna om din personliga integritet och eftersträvar alltid att ha en så hög säkerhetsnivå som möjligt. I denna integritetspolicy kan du läsa om hur vi samlar in och använder din personliga information. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss. Denna policy beskriver hur vi på Webto Webbyrå samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter.

Kontakta Oss

Integritetspolicy och Cookies

GDPR

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som gäller från och med 25 maj 2018. Den nya förordningen ersätter PUL (Personuppgiftslagen). Nedan följer information om hur vi behandlar personuppgifter, cookies, säkerhet med mera.

 

Hantering av personuppgifter

Dina personuppgifter används för att vi ska kunna besvara förfrågningar från dig och upprätthålla kommunikation. Uppgifterna hanteras även för att ge dig erbjudanden, fakturera samt skicka viktigt information till dig.

Vi lämnar aldrig uppgifterna vidare till tredje part.

 

Kontaktformulär
Genom att kryssa i rutan på formuläret på vår hemsida godkänner du att du förstår att dina uppgifter samlas in för att vi ska kunna svara på ditt meddelande.
Vi lämnar aldrig uppgifterna vidare till tredje part.

 

Cookies

På vår hemsida använder vi oss av cookies. En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Vår sida använder cookies för att skilja på om sidans besökare är nya eller återkommande samt underlätta för besökaren att röra sig på hemsidan. Cookies är ingen skadlig programvara och de kan inte komma åt eller ändra något på din dator. De flesta webbläsare är från början inställda på att acceptera cookies. Det går dock att blockera cookies. Du kan antingen blockera alla cookies eller välja att blockera cookies bara från vissa webbsidor. Detta medför dock att funktionen på dessa hemsidor begränsas eller försämras. Vissa funktioner kanske inte alls kan användas.

 

Nyhetsbrev och mailutskick

Då och då skickar vi ut nyhetsbrev med nyheter och information som vi tror kan intressera dig som kund. Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom att klicka på “avprenumerera/unsubscribe” i slutet av varje e-postmeddelande.

 

Google Analytics

Med Google Analytics får vi möjlighet att se hur besökarna använder vår hemsida. Vi kan exempelvis se vilka sidor som är mest besökta och vilka enheter och vilken browser våra besökare använder. Tack vare de här uppgifterna kan vi bättre anpassa våra sidor. Vi kan även använda informationen vid felsökningar. Den information vi får är rent generell och kan inte spåras till någon särskilt användare.

 

 

Google Analytics Remarketing

placerar ut cookies på din dator. När du besökt en hemsida kan Google tack vare dessa cookies visa dig annonser som är mer anpassade efter vad som kan passa dig. Du får med andra ord annonser som är mer relevanta och intressanta för dig. Den här informationen kan inte spåras tillbaka till någon enskild person.

När vi använder Google AdWords får vi en kod därifrån. Med denna kan vi se vilka länkar som ledde till klick. Den här informationen är generell och kan inte spåras tillbaka till någon enskild person.

 

Du kan läsa mer om hur Google använder olika cookies här:
https://policies.google.com/technologies/types?hl=sv

Du kan läsa mer om hur Google Analytics använder insamlad data här:
https://policies.google.com/privacy?gl=se

 

Vi hanterar följande uppgifter:

Namn, adress, organisationsnummer/personnummer, telefonnummer, e-postadress.

Kommunikationen som sker mellan dig och oss.

 

Hur länge sparar vi dina uppgifter?

Vi sparar dina uppgifter så länge vårt samarbete pågår. Du kan när som helst begära att vi raderar dina personuppgifter.

 

Dina rättigheter

Du har rätt att avböja marknadsföringsmaterial från oss och kan göra detta genom att:

Följa instruktionerna för avregistrering i våra nyhetsbrev.

Kontakta oss via e-post på info@webto.se

Kontakta oss via e-post på info@webto.se om du önskar en kopia av dina personliga uppgifter.

 

Hur vi skyddar uppgifter och information

Vår hemsida använder kryptering genom SSL-certifikat.

 

Ändringar och tillägg till våra villkor

Vi kan emellanåt göra ändringar i våra villkor. Om vi gör detta uppdaterar vi informationen så den tydligt syns på den här sidan.
Senast uppdaterad 18/8 2020.

Kontakta oss gärna

Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss via knappen nedan.

Kontakta Oss

Söker du Nya Idéer som kan utveckla din verksamhet?

Kontakta Oss

BESÖKSADRESS

Webto Webbyrå
Ribbings väg 43
192 52 Sollentuna

Bli Uppringd

2 + 10 =