Webbutveckling för bättre funktionalitet
WEBTO Webbutveckling

Du kanske tror att kod är kod, eller hur? Tja, inte exakt … korrekt kodade webbplatser laddas snabbare och belönas av sökmotorer. Ta upp en annan utvecklingsnivå uppåt, och du har sidor som passar alla skärmstorlekar, inklusive övergångseffekter, glidrörelser, förankrade element och mer. (Kodfunktionalitet ändras praktiskt varje vecka!) WEBTO ska vara aktuell med de senaste programprogresserna och, viktigast, att bygga webbplatser på rätt sätt, rena, lyhörda och använda den senaste tekniken.

0
Projekt
0
Nöjda kunder
0
Utvecklingar
0
Apputveckling

Vad utvecklar WEBTO

Att ligga i framkant av den digitala utvecklingen och skapa produkter med optimerad funktion och användarvänlighet är det som driver WEBTO.

Vi utvecklar smart med senaste tekniken för att spara tid och pengar utan att tumma på kvaliteten.

Frontend-Gränssnitts utveckling

WEBTOs frontendteam behärskar allt som ingår i modern gränssnittsutveckling, från responsiva webbplatser och utveckling för mobiler till blixtsnabba webbapplikationer byggda i React.

HTML
0%
SASS/CSS
0%
React
0%
Javascript
0%
Angular
0%

Kontakt

Backend- System utveckling

WEBTO bygger system i framförallt Java och .NET. Det handlar ofta om prestandakrävande system som hanterar stora mängder data. Fokus ligger på att bygga robusta arkitekturer och att hitta de enklaste lösningarna på komplexa problem.

.NET
0%
C#
0%
ASP.NET
0%
MVC
0%
SQL Server
0%
Azure
0%
Programming
0%

Kontakt

Integrationer

För att kunna leverera fantastiska användarupplevelser i syfte att stärka varumärket måste man också kunna integrera alla de system som ingår i lösningen.

Affärssystem
0%
0%
Lagersystem
0%
Transport- och logistiksystem
0%
Butikssystem
0%
Betalsystem
0%

Kontakt

Du får aldrig se den

men koden som kör din webbplats gör hela skillnaden i hur den fungerar och visas